Boka flyttstädning idag

Komplett flyttstädning med full garanti

Släpp alla tankar på flyttstädning och fokusera fullt ut på ditt nya hem. Vi är effektiva och följer Mäklarsamfundets rekommendationer med full garanti. Vår målsättning är alltid att du ska bli 100 % nöjd med din flyttstäd. Vi är en välrenommerad städfirma i Uppsalaområdet som alltid sätter kunderna först. Vi utför ett stort antal flyttstäd varje år och vet som krävs för ett fullgott resultat.

Du får alltid en heltäckande flyttstädning

När du anlitar oss gör vi det enkelt för dig. Vi bokar in ett datum som passar oss båda och sköter allt gällande Flyttstäd. Om du ska använda RUT-avdraget sköter vi det också. Vi har noga rutiner för hantering av nycklar och portkoder. Du ska alltid känna dig trygg och säker med vår städfirma. Du kan lägga all energi på ditt nya boende och låta oss göra den gamla bostaden klar för nästa boende.

Känn dig trygg med vår kvalitetsgaranti

Waldemars är en seriös städfirma som ger full garanti på alla våra flyttstäd. Om något behöver åtgärdas så fixar vi det så snart vi har möjlighet.

Så bokar du in en städning

När du kontaktar oss börjar vi med att se över dina behov. Sedan kommer vi och gör en första städning i ditt hem. Är du nöjd med resultatet fortsätter vi enligt avtal. Det går också att boka in enstaka städningar. Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Flyttstäd i Uppsala med RUT-avdrag

Om du är berättigad till RUT-avdraget drar vi av det direkt på din faktura. Om du utnyttjar RUT-avdraget betalar du bara 50 % av arbetskostnaden vid en flyttstäd. Vill du se hur mycket RUT du har rätt till kan du kolla det på Skatteverkets hemsida. Waldemars ser fram emot att hjälpa dig vid din flytt.

Vi utför flytt-städ här:

Flyttstädning Uppsala

Flyttstädning Björklinge

Flyttstädning Knivsta

Flyttstädning Tierp

Flyttstädning Storvreta