Boka fönsterputsning

Komplett fönsterputsning med full garanti

Våra professionella och erfarna städare har många års erfarenhet av att utföra högkvalitativ fönsterputsning. Vi vet att rena fönster är viktigt för både utseendet och funktionen i ditt hem eller företag. Med vår fönsterputsningstjänst kan du vara säker på att dina fönster kommer att vara glänsande rena och utan ränder.

Fönsterputs med olika tekniker

Vi använder en rad olika tekniker och produkter för att se till att dina fönster blir rena och glänsande. Våra städare är välutrustade med allt som behövs för att ta itu med alla typer av smuts och fläckar på dina fönster, inklusive hårda vattenfläckar och smutsiga ramar.

Känn dig trygg med vår fönsterputs

Vi vet att varje kunds behov är unikt, därför erbjuder vi skräddarsydda fönsterputsningstjänster som är anpassade efter just dina behov och önskemål. Oavsett om du vill ha regelbunden fönsterputsning eller en enstaka putsning för en speciell händelse eller tillfälle, så är vi här för att hjälpa till.

Kontakta oss idag för mer information om vår fönsterputsningstjänst och för att boka våra tjänster. Vi är här för att göra dina fönster skinande rena och hjälpa dig att få ett glänsande resultat varje gång!

Fönsterputs i Uppsala med RUT-avdrag

Om du är berättigad till RUT-avdraget drar vi av det direkt på din faktura. Om du utnyttjar RUT-avdraget betalar du bara 50 % av arbetskostnaden vid en flyttstäd. Vill du se hur mycket RUT du har rätt till kan du kolla det på Skatteverkets hemsida. Waldemars ser fram emot att hjälpa dig vid din flytt.

Vi utför fönsterputsning här:

Fönsterputsning Uppsala

Fönsterputsning Björklinge

Fönsterputsning Knivsta

Fönsterputsning Tierp

Fönsterputsning Storvreta