Boka hem-städning idag

Effektiv hem-städning på dina villkor

Önskar du få mer tid i vardagen. Waldemars tar gärna hand om din hem-städning med trygga villkor. Vi hjälper redan ett stort antal kunder med städningen varje månad och vet vad som krävs för ett snyggt resultat. Genom att överlåta hemstädningen till oss kommer du frigöra mycket tid där du verkligen kan fokusera på det du tycker är viktigt.

Ditt hem och dina önskemål

Vi sätter alltid kunden i fokus och utgår från dina önskemål när vi gör en hemstädning. Vi kan boka in ett löpande schema där vi kommer så ofta som du har behov för det. Du kan lita på att vi behandlar ditt hem med största respekt och sätter din trygghet i första hand. Vi har tydliga rutiner som alla anställda följer till punkt och pricka.

Du får kvalificerad hem-städning från vår väletablerade firma

Vår städfirma har lång erfarenhet av hemstädning och kunskapen att kunna städa både effektivt och noggrant. Vi kan ta oss an allt från små lägenheter till stora villor och allt däremellan. Vi vet vilka metoder och material som passar i olika sammanhang och ser till att det blir skinande rent.

Så bokar du in en hem-städning

När du kontaktar oss börjar vi med att se över dina behov. Sedan kommer vi och gör en första städning i ditt hem. Är du nöjd med resultatet fortsätter vi enligt avtal. Det går också att boka in enstaka städningar. Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Hemstäd med RUT-avdrag

Om du är berättigad till RUT-avdraget drar vi av det direkt på din faktura. Om du utnyttjar RUT-avdraget betalar du bara 50 % av arbetskostnaden vid en flyttstädning. Vill du se hur mycket RUT du har rätt till kan du kolla det på Skatteverkets hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig vid din flytt.

Vi utför hemstäd i dessa områden:

Hemstädning i Uppsala

Hemstädning i Björklinge

Hemstädning i Knivsta

Hemstädning i Tierp

Hemstädning i Storvreta