Boka storstädning idag

Boka in en ordentlig storstädning till bra pris

Ibland kan det behövas en riktig storstädning av flera utrymmen i hemmet. Du kanske vill städa inför en studentfest, inför våren eller inför julen? Eller så kanske du bara vill att ditt hem ska bli extra skinande? Oavsett anledning kan vår skickliga städfirma erbjuda en skräddarsydd och noggrann städning. Självfallet har du full garanti på vår städning.

Detta ingår i en storstädning

I en storstädning går vi grundligt igenom hela ditt hem. Du får även komma med önskemål om det finns några utrymmen där vi ska lägga lite extra energi. Normalt så är den lika omfattande som vid en flytt med undantag för att det finns möbler i lägenheten. Du kan alltså räkna med att ditt hem blir skinande rent och fräscht.

Få tid över till annat

Det tar väldigt mycket tid att genomföra en hem-städning eller storstädning själv. Genom att anlita våra proffs får du tid över till annat. Vi är alltid effektiva och ser till att det blir grundligt gjort. Vi använder alltid miljövänliga städmaterial som håller hög kvalitet. Berätta vad du förväntar dig av städningen så gör vi vårt yttersta för att leverera. Din upplevelse är alltid det viktigaste för oss.

Så bokar du in en storstädning

När du kontaktar oss börjar vi med att se över dina behov. Sedan kommer vi och gör en första städning i ditt hem. Är du nöjd med resultatet fortsätter vi enligt avtal. Det går också att boka in enstaka storstäd. Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Boka in en städning redan idag

Vi har alltid möjlighet att skicka ut en offert innan du bokar in din städning. Då kan du tänka över det i lugn och ro innan du bestämmer dig. Vi finns också tillgängliga för att svara på alla frågor du kan tänkas ha. Varmt välkommen.

Vårt städföretag tar arbeten i:

Städföretag Uppsala

Städföretag Björklinge

Städföretag Knivsta

Städföretag Tierp

Städföretag Storvreta