Ditt lokala städföretag

Ditt personliga städföretag i Uppsala

Det finns knappast någon härligare känsla än att komma till ett rent hem eller kontor. Om din egen tid inte räcker tid är du alltid välkommen att anlita vårt städföretag. Waldemars brinner för städning och att göra våra kunder nöjda. När du väljer oss får du en städfirma med lång erfarenhet och välutbildade medarbetare. Vi finns i Björklinge som ligger strax utanför Uppsala.

Du får alltid en skräddarsydd lösning

Under åren som aktiva har vi lärt oss att alla kunder har väldigt olika behov av städning. Därför lägger vi stor vikt vid en skräddarsydd lösning som är anpassad just för dig. Alla våra städare är noggranna och arbetar efter en checklista. På så sätt kan vi garantera att vi inte missar något. Vi är också flexibla och vana att hitta lösningar på eventuella problem.

En städföretag med schyssta villkor

Vi har alltid strävat efter att vara ett Städfirma utöver det vanliga. Detta betyder att vi alltid levererar högkvalitativ städning utan att tumma på miljötänk eller arbetsvillkor. Det är två punkter som vi verkligen värdesätter. Våra lojala medarbetare älskar vad de gör och sätter dina behov i fokus. Vi kan göra en punktstädning efter behov eller städa efter schema.

Använda RUT-avdrag

Om du är privatperson och äger den bostad som ska städas kan du normalt använda dig av RUT-avdraget. Rut är ett skatteavdrag som gör att du kan anlita vårt städ firma för ett billigare pris. Vill du använda RUT-avdraget ser vi till att du får det korrekta priset på fakturan från första början.

Vårt Städfirma tar arbeten i:

Städföretag Uppsala

Städföretag Björklinge

Städföretag Knivsta

Städföretag Tierp

Städföretag Storvreta